header photo

STALL RAGGALITA

I balanse og bevegelse

Föring og hestehelse

Fôring av Hoof 7-30-08 Pete Ramey
 
Copyright 2008
"Jeg har hele tiden blitt både hyllet og kritisert for min nektet å slutte å lære, endring og utvikling. Noen mennesker setter pris på det når jeg innrømme mine feil. Andre bruker det mot meg. Jeg tar de gode og de dårlige ord i skride, jeg er den jeg er, og folk ikke motivere meg likevel-det er hestene! Som for hestene i min varetekt, kommer min motivasjon ikke fra min suksesshistorier, men fra mine feil. Når jeg ser en hest i øynene og innse at jeg ikke er god nok, dominerer det min hver tanke-suksesshistoriene er glemt. "Pete
 
Den aller beste hoven omsorg kan bare gå så langt. Vi må riktig mate våre hovene hvis vi ønsker det beste ut av hesten og vi må ordentlig inn vår hest hvis vi ønsker det beste ut av våre hover. Gjennom årene la jeg merke til at ingen trim mekanikere kunne vokse sunne vegger, lameller, såler eller frosker på noen hester. Dette førte meg til Katy Watts www.safergrass.org og hennes studier på varierende sukker nivåer i gress og høy. Da jeg innså at konstant karbohydrat overbelastning ødela høvene til så mange hester, ble jeg en "sukker freak", en ekspert på å finne de "skjulte" sukker i hestens dietter og overbevisende hesteeiere å ta de nødvendige skritt for å eliminere dem. Min trimming endret seg lite, men resultatene jeg var å få økt dramatisk da jeg begynte å betale mer kritisk oppmerksomhet til diett.
 
Gress ble 'skurken' for meg, et fjernt minne for mange av hestene i min varetekt. For noen hester er dette virkelig slik det skal være, men jeg har alltid lagt merke til at noen beiter støtter flokker av hester i perfekt helse, mens en annen beite to miles away synes bokstavelig talt giftig for en hest som bor der. Jeg har lagt merke til det samme i hester på boarding anlegg med liten eller ingen tilgang til gress. Jeg ville finne meg selv på en boarding anlegget forkynnelse som en mangel på mosjon var årsaken til sykdom og svakhet i deres hester, men så kjøre noen miles til en annen (tilsynelatende identiske) situasjon som omtalt hester i ekstraordinære helse, med vakre føtter-til tross for å bruke 12 + timer i stall hver dag. Jeg snakket ikke om disse observasjonene veldig mye, men de har hele tiden gnagde på min gut instinkt-Jeg manglet en viktig brikke i puslespillet.
 
Jeg hadde flere beite innenfor klientell min som produserte fattige hover uansett hvor de tidligere var skodd, og problemene vedvarte uansett hvordan jeg trimmet dem. Hoven vegger var svak og peeling fra hverandre i lag. Det var ingen hvite linjen integritet, og jeg kunne ikke vokse godt koblet vegger. Sålene var tynn og trost var vanlig. Jeg ville dukke opp på 5 uker for å trimme føttene, og det så ut som jeg skulle ha vært der 4 uker siden. Igjen, var det lett å skylde på for mye sukker forbruk og ingen tvil om at er fortsatt et stort problem. Men det var vanskelig å overse det faktum at det var andre beiter i samme område som støttet fine høver til tross for at samme gratis tilgang til "all you can eat" grønt gress.
 
Endelig, Katy Watts ledet meg til å teste gresset i disse problemområdene beite og funnet ut at det var nesten ingen kobber eller sink i hestens diett. [Kobber støtter enzymer som danner styrke kryssbindinger mellom kollagen og elastin molekyler i bindevev. Mangler føre til avvik i bein, brusk, sener, leddbånd, og arterieveggene blant de mest dramatiske konsekvensene. I hester, har kobber mangel vært knyttet til livmor arterie brudd i hopper, en dødelig komplikasjon av arbeidskraft. Kobber mangel er kjent for å forårsake utviklingsmessige skjelettsykdommer hos føll. Fra forskning i andre dyr vi også vet at kobber mangel har uønskede effekter i håret kvalitet. Selv om det ikke har blitt undersøkt i hester, husk at ingrediensene og vekst mekanismer for hår og hoven er tilnærmet identiske.
 
Sink utfører en rekke funksjoner i kroppen. Konstruksjoner på proteiner som kalles sink fingre tillate dem å binde til DNA. Sink fingre også påvirke folding og struktur av proteiner. I enzymsystemer er sink viktig for pigment dannelse, antioksidant funksjon, transport av karbondioksid i blodet, bein bygging og ombygging, insulin produksjon og utgivelse blant andre. Eleanor Kellon, VMD]
 
Jeg kjøpte over-the-counter hoven supplement som hadde høyest sink og kobber nivåer jeg kunne finne, og det forbedret hoven kvaliteten på hver hest i disse beitene [Kilde Focus HF Hoof].
 
Nå visste jeg hadde funnet toppen av et isfjell, jeg innrullert i Dr. Kellon grunnleggende kurset "NRC Plus" www.drkellon.com. Jeg mener bestemt at hver person som er ansvarlig for å ta vare på hestene bør ta dette online kurset. Det vil lære deg de relasjoner, roller og viktigheten av vitaminer, mineraler, proteiner, elektrolytter, hvordan hesten utnytter maten til energi og grunnleggende hva gjør det tick. Kurset avmystifiserer fôret etiketter, fôr analyse og lærer deg hvordan du virkelig sørge for hestens behov.
 
I løpet av kurset, da jeg så tilbake på min beite og høy analyse fra fortiden, ble det klart at mangel på kobber og sink var minst av mine problemer. I mitt område, gresset, høy, vann (og selv mineral blokker jeg anbefale) gjennomgående har svært høye nivåer av jern. [Overflødig jern avbryter absorpsjon av kobber og sink, selv om det er en "tilstrekkelig" mengde av disse mineraler tilgjengelig. Overflødig jern har mange effekter, inkludert predisposisjon for infeksjoner, en predisposisjon for leddgikt og økt risiko for sene / ligament problemer, leversykdom og endret glukose metabolisme - inkludert insulinresistens og utilslørt diabetes. Eleanor Kellon, VMD]
 
Høy body jernnivåer stasjonen insulinresistens, og vice versa. Dette kan forklare hvorfor det høye sukkerinnholdet i gresset hadde en overdrevet effekt på hestene som bor på høy jern beite og vannkilder. Jeg ble kalt til hver av disse anleggene på grunn av akutt og / eller kronisk forfangenhet, og problemene vedvarte selv med beite muzzles eller skitt paddocks med høy (fra samme region). Nå forstår jeg hvorfor.
 
Det mest frustrerende er at etter å ha tatt den klassen, kan jeg nå lese etikettene på hestens fôr og kosttilskudd og sammenligne dem til hestenes faktiske behov. Bedrag er syndig. Hesteeiere kjøpe et supplement og / eller kommersielt fôr og tror de har dekket alle baser ernæring. De lese etiketten og se, "Det er i det": sink, kobber, biotin, kalsium, fosfor .... Alt det de blir fortalt sin hest trenger for optimal helse og ytelse oppført i ppm (parts per million) eller prosenter, men de vet ikke hva det betyr. De satte sin lit til produsenten. I de fleste tilfeller de faktiske nivåene gitt er bare en brøkdel av hva hesten trenger.
 
En veldig populær daglig tilskudd jeg fant på en kundes låven var 93% salt og hadde 3 ppm sink stolt trykt på etiketten. Siden sink var oppført (sammen med et dusin andre mineraler i tilsvarende mengder) eieren trodde hun hadde spormineraler dekket. Hennes £ 880 hest ville faktisk nødt til å spise 220 pounds av dette tillegget per dag for å få minimum NRC kravet for sink! (Unødvendig å si dette ville drepe hesten.) Deception-og våre hester lider for det.
 
For å gjøre vondt verre, hvis et supplement ikke utfylle gress, høy og annet fôr den er verdiløs eller giftig. Forstå dette alt varierer, hver beite og høy feltet har en unik mineral profil og vil dermed ha unike supplement behov. Du bør teste hver av hestens mat kilder og vurdere hele ernæring profilen sammen. Hestene med liten eller ingen tilgang til grønt gress er underlagt de samme problemene som godt det hele avhenger av jord i høyet feltet. I tillegg eliminerer hay-tørkingen vitamin E og essensielle fettsyrer så viktige for huden (høvene) og for å bekjempe betennelser. Disse må suppleres hvis hesten har begrenset tilgang til grønne ting.
 
På boarding anlegg, der høy og korn gir det meste av kaloriene, jeg ser en annen svært vanlig scenario. Hestene er ofte får for mye kalsium og ikke nok fosfor. Det er viktig at de er balansert i forholdet 2:1 henholdsvis. Alfalfa og i noen områder selv gress Hays tendens til å ha et forhold på 5 +: 1. Dette skaper en funksjonell mangel på fosfor som kan føre til kantete misdannelser hos føll og bentap hos eldre hester. Dette betyr ikke at du bør blindt supplere fosfor. For mye fosfor frarøver også hesten av kalsium. Du må teste fôr!
 
Overflødig kalsium kan også gjøre magnesium mindre tilgjengelig for hesten. [Symptomene på utilstrekkelig magnesium er de samme som de av overdreven ionisert kalsium. Disse omfatter irritabilitet, overfølsomhet, muskulære symptomer fra rykninger til spasmer, med et potensial for GI symptomer og hjerte uregelmessigheter når alvorlig. Hester med moderat magnesiummangel er ofte feildiagnostisert som EPSM. Andre magnesium responsive kliniske symptomer jeg har sett er gangart forstyrrelser, inkludert oppstyltet gangart, base bredt ganglag bak, problemer med å kontrollere den bakenden når snu og motvilje eller manglende evne til å galopp. Magnesium mangelfull hest er ikke en lykkelig campingvogn! Eleanor Kellon, VMD]
 
Salt er en annen svært vanlig mangel jeg ser overalt jeg går. De fleste hesteeiere tror at hvis de gir en salt blokk, er hestenes natrium behov oppfylt. I sannhet, gjør hester ikke får tilstrekkelig nivå av natrium ved å slikke en salt blokk. En stillesittende hest ville ha å konsumere over 2 pounds (en hel stall størrelse murstein) i en måned. Hvis han var i arbeid, kan han trenge 2-4 ganger mer enn det. Salt har en ideell gitt i en løs form. De fleste hesteeiere innser ikke hvor viktig det er for deres hest natrium må være oppfylt. [Natrium er viktig for absorpsjon av mange næringsstoffer, så vel som deres inntreden i celler (inkludert glukose), som er essensielle for normal funksjon av alle nerve-og muskelvev. Natrium er også den store regulator av vannbalansen i vev. I tillegg til "holder" vann i vev, er natrium hva hjernen "leser" for å bestemme når man skal utløse tørste og når å regulere mengden av natrium, og derfor vann, excretes kroppen i urinen. Hvis natrium inntaket er for lavt, vil nyrene aktivt skille kalium og spare natrium, selv om kaliumnivået i blodet faller under det normale. Dette er en veldig, veldig vanlig feil som gjøres når supplere ytelse hester.
 
Utilstrekkelig natrium fører uunngåelig til en viss dehydrering. Hjernen leser natrium nivåer i cerebrospinalvæsken. Cerebrospinal fluid i sin tur er et filtrat av blod. Blod nivåer av natrium vil bli opprettholdt ved å "stjele" natrium fra den ekstracellulære væsken. Dette fører til reduksjon i hudens elastisitet som er kjent tegn på mild til moderat dehydrering. Tommelfingerregelen er at så lite som 2 til 3% dehydrering kan føre til en 10% nedgang i ytelse. Imidlertid overdreven inntak må unngås. Eleanor Kellon. VMD] Igjen, faktisk teste og utfylle bestemte beløp er optimal.
 
Dette er bare noen små eksempler på mange. Hester trenger å konsumere hver næringsstoff i tilstrekkelige mengder og vanligvis i balanse med mengder av flere andre næringsstoffer. Dette handler ikke bare om økende sunne hover, heller. Balansert ernæring dypt effekter holdning, immunforsvar, styrke, utholdenhet, utvinning, faktisk alle aspekter av helse og ytelse. Hvis hesten din har problemer av noe slag, kan du vedde på at det er en ernæringsmessig komponent. Så langt, hver gang jeg har hatt problemer voksende friske føtter og har testet fôr, har jeg funnet betydelige mineral forholdet problemer og / eller mangel-hver gang. Ernæring balanse kan være hele eller deler av hestens problem, enten du er bekymret for en trening problemet, utvinning fra en sykdom eller carving 2/10 av et sekund av din rundetid.
 
Den beste nyheten er at fôr testing, balansering og tilskudd sparer de fleste hesteeiere en betydelig sum penger (Hvorfor har ikke fôrselskapene fortalte oss om dette?), Men du vil bli pålagt å tenke, heller enn bare blindt kaste pengene unna. Da jeg testet gress og høy i mitt område, sammen med de dårlige nyhetene [no Zn eller Cu] Jeg fikk noen gode nyheter: Gresset var helt dekket alle de andre ernæringsmessige behov-kundene mine med beite kan møte Flyktninghjelpens retningslinjer hver næringsstoff (inkludert protein) for pennies døgnet. For mange hesteeiere bruker hundrevis av dollar i måneden for å holde sine hester hele tiden på randen av forfangenhet ved å mate bøtter med fôr og tilfeldige kosttilskudd "just in case" hesten mangler noe i kostholdet sitt. Hvorfor ikke finne ut nøyaktig hva han mangler og bare kjøpe det?
 
Her er hvordan du gjør det:
Ta prøver av høy og gress. Send dem inn for testing for å www.equi-analytical.com (les instruksjonene for prøvetaking på det området). Analysen vil bli sendt til deg i løpet av få dager. Velg den 601 pakken for $ 35 som en start for de fleste situasjoner (en mer omfattende pakke er tilgjengelig for $ 79)
Hva nå? Du vil få tilbake en lang liste av næringsstoffer som trolig vil se ut som kinesisk algebra til deg. Her er noen alternativer: 1) (bra) Bli med Yahoo gruppe EquineCushings, lese innledende informasjon og deretter be om hjelp (det er utrolig hjelp for å bli funnet der) [For utmerket hjelp med hoven trimming problemer, også bli med Yahoo gruppen BarefootHorseCare ]. 2) (bedre) kontakt Dr. Kellon www.drkellon.com. Hun gjør konsultasjoner for $ 100 - en ekte prute hvis du spør meg. 3) (best) Meld deg på NRC Plus kurset ($ 210) og lære å gjøre det selv.
Når du har designet din egendefinerte supplement, kan du bestille hver ingrediens separat for maksimal kostnadsbesparelser. Lokale møller som faktisk blander sin egen feed, eller generelle husdyr forsyne butikker, kan ofte få deg poser med de mest nødvendige mineraler. For eksempel vil en 50 kg sekk med magnesiumoksid for rundt $ 10 sannsynligvis overleve din hest. For mindre mengder, kan du prøve Uckele helse og ernæring, www.uckele.com (eller ring dem på 800-248-0330), eller Gateway Products har mange single ingrediens produkter tilgjengelig www.buygpdirect.com. Det avhenger av hva du trenger, men de fleste hesteeiere rapporterer en total kostnad på 20-30 cent per dag. Et annet alternativ som sparer deg for tid og arbeid, og fortsatt vil redusere de samlede supplement kostnader, er å ha mineralene du trenger tilpasset blandet for deg. Uckele (over) og Horse Tech, www.horsetech.com, vil gjøre denne tjenesten for den enkelte eier.
Mate supplement til hesten din daglig. Dette er vanligvis lett hvis hesten er også på feed-selve volumet av supplement er vanligvis liten. Hvis hesten er bare på høy eller gress, må du kanskje få kreative. Blanding av kosttilskudd i en skje med usøtet eplemos eller i en liten mengde betemasse mos og havre vil vanligvis gjøre utslaget.
Nå har du alle verktøyene .... Just do it-går!
"Jeg anbefaler at hvis du tar den" NRC Plus 'selvfølgelig ha ditt eget grovfôr analyse i hånden (eller for hoven fagfolk, analyse av kunden med de verste høvene). På den måten er det ikke bare et fjell av vitenskap og teori. jeg var floundering med informasjon overbelastning før jeg begynte å balansere dietter for ekte hester som jeg kjente personlig. Da begynte umiddelbart knipser i fokus. "
Når du starter testing, vil du sannsynligvis finne at beite og / eller høy er å gi nesten alt hesten din trenger-inkludert kalorier, fett og protein. Dette kan overraske deg, men forstår at små "hull" i den generelle ernæring profilen kan kaste alt ut av balanse og gjøre det virke som hesten blir nesten ingenting fra høy og gress, eller for mye (Den "sult" hesten er føling kan føre til overspising). Konstant tilgang til fôr, og detaljert mineral balansering bør være utgangspunktet for enhver hest kosthold. Derfra (avhengig av den enkelte og arbeidsmengden) kan du legge til eller ta bort fra det, men det bør gjøres vitenskapelig ikke tilfeldig som vi alle lært. Hvorfor ikke alle hester eieren vet dette? Det er ingen penger i å fortelle deg.
 
"Jeg har også nylig fullført" Nutrition som terapi "og" Equine Cushings / insulinresistens "kurs. De også var verdt hver krone ... Ser frem til resten av kursene når jeg finner tid. "PeteJeg har hele tiden blitt både hyllet og kritisert for min nektet å slutte å lære, endring og utvikling. Noen mennesker setter pris på det når jeg innrømme mine feil. Andre bruker det mot meg. Jeg tar de gode og de dårlige ord i skride, jeg er den jeg er, og folk ikke motivere meg likevel-det er hestene! Som for hestene i min varetekt, kommer min motivasjon ikke fra min suksesshistorier, men fra mine feil. Når jeg ser en hest i øynene og innse at jeg ikke er god nok, dominerer det min hver tanke-suksesshistoriene er glemt. "Pete Den aller beste hoven omsorg kan bare gå så langt. Vi må riktig mate våre hovene hvis vi ønsker det beste ut av hesten og vi må ordentlig inn vår hest hvis vi ønsker det beste ut av våre hover. Gjennom årene la jeg merke til at ingen trim mekanikere kunne vokse sunne vegger, lameller, såler eller frosker på noen hester. Dette førte meg til Katy Watts www.safergrass.org og hennes studier på varierende sukker nivåer i gress og høy. Da jeg innså at konstant karbohydrat overbelastning ødela høvene til så mange hester, ble jeg en "sukker freak", en ekspert på å finne de "skjulte" sukker i hestens dietter og overbevisende hesteeiere å ta de nødvendige skritt for å eliminere dem. Min trimming endret seg lite, men resultatene jeg var å få økt dramatisk da jeg begynte å betale mer kritisk oppmerksomhet til diett. Gress ble 'skurken' for meg, et fjernt minne for mange av hestene i min varetekt. For noen hester er dette virkelig slik det skal være, men jeg har alltid lagt merke til at noen beiter støtter flokker av hester i perfekt helse, mens en annen beite to miles away synes bokstavelig talt giftig for en hest som bor der. Jeg har lagt merke til det samme i hester på boarding anlegg med liten eller ingen tilgang til gress. Jeg ville finne meg selv på en boarding anlegget forkynnelse som en mangel på mosjon var årsaken til sykdom og svakhet i deres hester, men så kjøre noen miles til en annen (tilsynelatende identiske) situasjon som omtalt hester i ekstraordinære helse, med vakre føtter-til tross for å bruke 12 + timer i stall hver dag. Jeg snakket ikke om disse observasjonene veldig mye, men de har hele tiden gnagde på min gut instinkt-Jeg manglet en viktig brikke i puslespillet. Jeg hadde flere beite innenfor klientell min som produserte fattige hover uansett hvor de tidligere var skodd, og problemene vedvarte uansett hvordan jeg trimmet dem. Hoven vegger var svak og peeling fra hverandre i lag. Det var ingen hvite linjen integritet, og jeg kunne ikke vokse godt koblet vegger. Sålene var tynn og trost var vanlig. Jeg ville dukke opp på 5 uker for å trimme føttene, og det så ut som jeg skulle ha vært der 4 uker siden. Igjen, var det lett å skylde på for mye sukker forbruk og ingen tvil om at er fortsatt et stort problem. Men det var vanskelig å overse det faktum at det var andre beiter i samme område som støttet fine høver til tross for at samme gratis tilgang til "all you can eat" grønt gress. Endelig, Katy Watts ledet meg til å teste gresset i disse problemområdene beite og funnet ut at det var nesten ingen kobber eller sink i hestens diett. [Kobber støtter enzymer som danner styrke kryssbindinger mellom kollagen og elastin molekyler i bindevev. Mangler føre til avvik i bein, brusk, sener, leddbånd, og arterieveggene blant de mest dramatiske konsekvensene. I hester, har kobber mangel vært knyttet til livmor arterie brudd i hopper, en dødelig komplikasjon av arbeidskraft. Kobber mangel er kjent for å forårsake utviklingsmessige skjelettsykdommer hos føll. Fra forskning i andre dyr vi også vet at kobber mangel har uønskede effekter i håret kvalitet. Selv om det ikke har blitt undersøkt i hester, husk at ingrediensene og vekst mekanismer for hår og hoven er tilnærmet identiske. Sink utfører en rekke funksjoner i kroppen. Konstruksjoner på proteiner som kalles sink fingre tillate dem å binde til DNA. Sink fingre også påvirke folding og struktur av proteiner. I enzymsystemer er sink viktig for pigment dannelse, antioksidant funksjon, transport av karbondioksid i blodet, bein bygging og ombygging, insulin produksjon og utgivelse blant andre. Eleanor Kellon, VMD] Jeg kjøpte over-the-counter hoven supplement som hadde høyest sink og kobber nivåer jeg kunne finne, og det forbedret hoven kvaliteten på hver hest i disse beitene [Kilde Focus HF Hoof]. Nå visste jeg hadde funnet toppen av et isfjell, jeg innrullert i Dr. Kellon grunnleggende kurset "NRC Plus" www.drkellon.com. Jeg mener bestemt at hver person som er ansvarlig for å ta vare på hestene bør ta dette online kurset. Det vil lære deg de relasjoner, roller og viktigheten av vitaminer, mineraler, proteiner, elektrolytter, hvordan hesten utnytter maten til energi og grunnleggende hva gjør det tick. Kurset avmystifiserer fôret etiketter, fôr analyse og lærer deg hvordan du virkelig sørge for hestens behov. I løpet av kurset, da jeg så tilbake på min beite og høy analyse fra fortiden, ble det klart at mangel på kobber og sink var minst av mine problemer. I mitt område, gresset, høy, vann (og selv mineral blokker jeg anbefale) gjennomgående har svært høye nivåer av jern. [Overflødig jern avbryter absorpsjon av kobber og sink, selv om det er en "tilstrekkelig" mengde av disse mineraler tilgjengelig. Overflødig jern har mange effekter, inkludert predisposisjon for infeksjoner, en predisposisjon for leddgikt og økt risiko for sene / ligament problemer, leversykdom og endret glukose metabolisme - inkludert insulinresistens og utilslørt diabetes. Eleanor Kellon, VMD] Høy body jernnivåer stasjonen insulinresistens, og vice versa. Dette kan forklare hvorfor det høye sukkerinnholdet i gresset hadde en overdrevet effekt på hestene som bor på høy jern beite og vannkilder. Jeg ble kalt til hver av disse anleggene på grunn av akutt og / eller kronisk forfangenhet, og problemene vedvarte selv med beite muzzles eller skitt paddocks med høy (fra samme region). Nå forstår jeg hvorfor. Det mest frustrerende er at etter å ha tatt den klassen, kan jeg nå lese etikettene på hestens fôr og kosttilskudd og sammenligne dem til hestenes faktiske behov. Bedrag er syndig. Hesteeiere kjøpe et supplement og / eller kommersielt fôr og tror de har dekket alle baser ernæring. De lese etiketten og se, "Det er i det": sink, kobber, biotin, kalsium, fosfor .... Alt det de blir fortalt sin hest trenger for optimal helse og ytelse oppført i ppm (parts per million) eller prosenter, men de vet ikke hva det betyr. De satte sin lit til produsenten. I de fleste tilfeller de faktiske nivåene gitt er bare en brøkdel av hva hesten trenger. En veldig populær daglig tilskudd jeg fant på en kundes låven var 93% salt og hadde 3 ppm sink stolt trykt på etiketten. Siden sink var oppført (sammen med et dusin andre mineraler i tilsvarende mengder) eieren trodde hun hadde spormineraler dekket. Hennes £ 880 hest ville faktisk nødt til å spise 220 pounds av dette tillegget per dag for å få minimum NRC kravet for sink! (Unødvendig å si dette ville drepe hesten.) Deception-og våre hester lider for det. For å gjøre vondt verre, hvis et supplement ikke utfylle gress, høy og annet fôr den er verdiløs eller giftig. Forstå dette alt varierer, hver beite og høy feltet har en unik mineral profil og vil dermed ha unike supplement behov. Du bør teste hver av hestens mat kilder og vurdere hele ernæring profilen sammen. Hestene med liten eller ingen tilgang til grønt gress er underlagt de samme problemene som godt det hele avhenger av jord i høyet feltet. I tillegg eliminerer hay-tørkingen vitamin E og essensielle fettsyrer så viktige for huden (høvene) og for å bekjempe betennelser. Disse må suppleres hvis hesten har begrenset tilgang til grønne ting. På boarding anlegg, der høy og korn gir det meste av kaloriene, jeg ser en annen svært vanlig scenario. Hestene er ofte får for mye kalsium og ikke nok fosfor. Det er viktig at de er balansert i forholdet 2:1 henholdsvis. Alfalfa og i noen områder selv gress Hays tendens til å ha et forhold på 5 +: 1. Dette skaper en funksjonell mangel på fosfor som kan føre til kantete misdannelser hos føll og bentap hos eldre hester. Dette betyr ikke at du bør blindt supplere fosfor. For mye fosfor frarøver også hesten av kalsium. Du må teste fôr! Overflødig kalsium kan også gjøre magnesium mindre tilgjengelig for hesten. [Symptomene på utilstrekkelig magnesium er de samme som de av overdreven ionisert kalsium. Disse omfatter irritabilitet, overfølsomhet, muskulære symptomer fra rykninger til spasmer, med et potensial for GI symptomer og hjerte uregelmessigheter når alvorlig. Hester med moderat magnesiummangel er ofte feildiagnostisert som EPSM. Andre magnesium responsive kliniske symptomer jeg har sett er gangart forstyrrelser, inkludert oppstyltet gangart, base bredt ganglag bak, problemer med å kontrollere den bakenden når snu og motvilje eller manglende evne til å galopp. Magnesium mangelfull hest er ikke en lykkelig campingvogn! Eleanor Kellon, VMD] Salt er en annen svært vanlig mangel jeg ser overalt jeg går. De fleste hesteeiere tror at hvis de gir en salt blokk, er hestenes natrium behov oppfylt. I sannhet, gjør hester ikke får tilstrekkelig nivå av natrium ved å slikke en salt blokk. En stillesittende hest ville ha å konsumere over 2 pounds (en hel stall størrelse murstein) i en måned. Hvis han var i arbeid, kan han trenge 2-4 ganger mer enn det. Salt har en ideell gitt i en løs form. De fleste hesteeiere innser ikke hvor viktig det er for deres hest natrium må være oppfylt. [Natrium er viktig for absorpsjon av mange næringsstoffer, så vel som deres inntreden i celler (inkludert glukose), som er essensielle for normal funksjon av alle nerve-og muskelvev. Natrium er også den store regulator av vannbalansen i vev. I tillegg til "holder" vann i vev, er natrium hva hjernen "leser" for å bestemme når man skal utløse tørste og når å regulere mengden av natrium, og derfor vann, excretes kroppen i urinen. Hvis natrium inntaket er for lavt, vil nyrene aktivt skille kalium og spare natrium, selv om kaliumnivået i blodet faller under det normale. Dette er en veldig, veldig vanlig feil som gjøres når supplere ytelse hester. Utilstrekkelig natrium fører uunngåelig til en viss dehydrering. Hjernen leser natrium nivåer i cerebrospinalvæsken. Cerebrospinal fluid i sin tur er et filtrat av blod. Blod nivåer av natrium vil bli opprettholdt ved å "stjele" natrium fra den ekstracellulære væsken. Dette fører til reduksjon i hudens elastisitet som er kjent tegn på mild til moderat dehydrering. Tommelfingerregelen er at så lite som 2 til 3% dehydrering kan føre til en 10% nedgang i ytelse. Imidlertid overdreven inntak må unngås. Eleanor Kellon. VMD] Igjen, faktisk teste og utfylle bestemte beløp er optimal. Dette er bare noen små eksempler på mange. Hester trenger å konsumere hver næringsstoff i tilstrekkelige mengder og vanligvis i balanse med mengder av flere andre næringsstoffer. Dette handler ikke bare om økende sunne hover, heller. Balansert ernæring dypt effekter holdning, immunforsvar, styrke, utholdenhet, utvinning, faktisk alle aspekter av helse og ytelse. Hvis hesten din har problemer av noe slag, kan du vedde på at det er en ernæringsmessig komponent. Så langt, hver gang jeg har hatt problemer voksende friske føtter og har testet fôr, har jeg funnet betydelige mineral forholdet problemer og / eller mangel-hver gang. Ernæring balanse kan være hele eller deler av hestens problem, enten du er bekymret for en trening problemet, utvinning fra en sykdom eller carving 2/10 av et sekund av din rundetid. Den beste nyheten er at fôr testing, balansering og tilskudd sparer de fleste hesteeiere en betydelig sum penger (Hvorfor har ikke fôrselskapene fortalte oss om dette?), Men du vil bli pålagt å tenke, heller enn bare blindt kaste pengene unna. Da jeg testet gress og høy i mitt område, sammen med de dårlige nyhetene [no Zn eller Cu] Jeg fikk noen gode nyheter: Gresset var helt dekket alle de andre ernæringsmessige behov-kundene mine med beite kan møte Flyktninghjelpens retningslinjer hver næringsstoff (inkludert protein) for pennies døgnet. For mange hesteeiere bruker hundrevis av dollar i måneden for å holde sine hester hele tiden på randen av forfangenhet ved å mate bøtter med fôr og tilfeldige kosttilskudd "just in case" hesten mangler noe i kostholdet sitt. Hvorfor ikke finne ut nøyaktig hva han mangler og bare kjøpe det? Her er hvordan du gjør det:Ta prøver av høy og gress. Send dem inn for testing for å www.equi-analytical.com (les instruksjonene for prøvetaking på det området). Analysen vil bli sendt til deg i løpet av få dager. Velg den 601 pakken for $ 35 som en start for de fleste situasjoner (en mer omfattende pakke er tilgjengelig for $ 79)Hva nå? Du vil få tilbake en lang liste av næringsstoffer som trolig vil se ut som kinesisk algebra til deg. Her er noen alternativer: 1) (bra) Bli med Yahoo gruppe EquineCushings, lese innledende informasjon og deretter be om hjelp (det er utrolig hjelp for å bli funnet der) [For utmerket hjelp med hoven trimming problemer, også bli med Yahoo gruppen BarefootHorseCare ]. 2) (bedre) kontakt Dr. Kellon www.drkellon.com. Hun gjør konsultasjoner for $ 100 - en ekte prute hvis du spør meg. 3) (best) Meld deg på NRC Plus kurset ($ 210) og lære å gjøre det selv.Når du har designet din egendefinerte supplement, kan du bestille hver ingrediens separat for maksimal kostnadsbesparelser. Lokale møller som faktisk blander sin egen feed, eller generelle husdyr forsyne butikker, kan ofte få deg poser med de mest nødvendige mineraler. For eksempel vil en 50 kg sekk med magnesiumoksid for rundt $ 10 sannsynligvis overleve din hest. For mindre mengder, kan du prøve Uckele helse og ernæring, www.uckele.com (eller ring dem på 800-248-0330), eller Gateway Products har mange single ingrediens produkter tilgjengelig www.buygpdirect.com. Det avhenger av hva du trenger, men de fleste hesteeiere rapporterer en total kostnad på 20-30 cent per dag. Et annet alternativ som sparer deg for tid og arbeid, og fortsatt vil redusere de samlede supplement kostnader, er å ha mineralene du trenger tilpasset blandet for deg. Uckele (over) og Horse Tech, www.horsetech.com, vil gjøre denne tjenesten for den enkelte eier.Mate supplement til hesten din daglig. Dette er vanligvis lett hvis hesten er også på feed-selve volumet av supplement er vanligvis liten. Hvis hesten er bare på høy eller gress, må du kanskje få kreative. Blanding av kosttilskudd i en skje med usøtet eplemos eller i en liten mengde betemasse mos og havre vil vanligvis gjøre utslaget.Nå har du alle verktøyene .... Just do it-går!
Hvordan tilrettelegge fóring i forhold til sunn hov. Fritt oversatt fra Pete Ramey´s side og google: www.hoofrehab.com
"Jeg har hele tiden blitt både hyllet og kritisert for min nektet å slutte å lære, endring og utvikling. Noen mennesker setter pris på det når jeg innrømmer mine feil. Andre bruker det mot meg. Jeg tar de gode og de dårlige ord i skride, jeg er den jeg er, og det er ikke folk som motiverer meg likevel - det er hestene! Med hestene i min varetekt, kommer min motivasjon ikke suksesshistorier, men fra mine feil. Når jeg ser en hest i øynene og innse at jeg ikke er god nok, dominerer det min tanke -suksesshistoriene er glemt. Pete.
 
Den aller beste "hovomsorg" kan bare gå så langt. Vi må mate hestene våre riktig hvis vi ønsker det beste ut av hesten og vi må ordentlig på innsiden av vår hest hvis vi ønsker det beste ut av våre høver. Gjennom årene la jeg merke til at ingen trim mekanikere kunne vokse sunne vegger, lameller, såler eller stråler på noen hester. Dette førte meg til Katy Watts www.safergrass.org og hennes studier på varierende sukker nivåer i gress og høy. Da jeg innså at konstant karbohydrat overbelastning ødela høvene til så mange hester, ble jeg en "sukker freak", en ekspert på å finne "skjult" sukker i hestens dietter og overbevise hesteeiere å ta de nødvendige skritt for å eliminere dem. Min trimming endret seg lite, men resultatene økte dramatisk da jeg begynte å bli mer kritisk oppmerksom på diett.
 
Gress ble 'skurken' for meg, et fjernt minne for mange av hestene i min varetekt. For noen hester er dette virkelig slik det skal være, men jeg har alltid lagt merke til at noen beiter holder flokker av hester i perfekt helse, mens andre beiter en stykke unna synes bokstavelig talt giftig for en hest som bor der. Jeg har lagt merke til det samme i hester på pensjon med liten eller ingen tilgang til gress. Jeg befant meg på pensjonat og forkynte det som at mangel på mosjon var årsaken til sykdom og svakhet i deres hester, men så kjøre noen km til en annen (tilsynelatende identisk) situasjon som omtalt hester i ekstraordinære helse, med vakre føtter - til tross for å bruke 12 + timer i stall hver dag. Jeg snakket ikke om disse observasjonene veldig mye, men de har hele tiden gnagd på meg, jeg manglet en viktig brikke i puslespillet.
 
Jeg hadde flere beite innenfor klienter som hadde dårlige hover uansett hvor de tidligere var skodd, og problemene vedvarte uansett hvordan jeg trimmet dem. Hovens vegger var svake og skrelte fra hverandre i lag. Det var ingen hvite linjen integritet, og jeg fikk ikke stramme vegger til lamellene. Sålene var tynn og "trush" var vanlig. Jeg ville dukke opp etter 5 uker for å trimme høver, og det så ut som jeg skulle ha vært der for 4 uker siden. Igjen, var det lett å skylde på for mye sukkerforbruk og ingen tvil om at det fortsatt et stort problem. Men det var vanskelig å overse det faktum at det var andre beiter i samme område med hester som hadde fine høver til tross for at de hadde samme gratis tilgang til "alt-du-kan-ete" grønt gress.
 
Endelig, Katy Watts ledet meg til å teste gresset i disse problemområdene/beitene og fant ut at det var nesten ingen kobber eller sink i hestens diett. [Kobber støtter enzymer som danner styrke kryssbindinger mellom kollagen og elastin molekyler i bindevev. Mangler føre til avvik i bein, brusk, sener, leddbånd, og arterieveggene blant de mest dramatiske konsekvensene. Hos hester, har kobbermangel vært knyttet til livmor arterie brudd i hopper, en dødelig komplikasjon av arbeidskraft. Kobber mangel er kjent for å forårsake utviklingsmessige skjelettsykdommer hos føll. Fra forskning i andre dyr vi også vet at kobber mangel har uønskede effekter i hårkvalitet. Selv om det ikke har blitt undersøkt hos hester, husk at ingrediensene og vekstmekanismer for hår og hov er tilnærmet identiske.
 
Sink utfører en rekke funksjoner i kroppen. Konstruksjoner på proteiner som kalles sink fingre tillater dem å binde til DNA. Sink fingre påvirker også folding og struktur av proteiner. I enzymsystemer er sink viktig for pigment dannelse, antioksidant funksjon, transport av karbondioksid i blodet, bein bygging og ombygging, insulin produksjon og utskillelse blant andre. Eleanor Kellon, VMD]
 
Jeg kjøpte over-the-counter hovsupplement som hadde de høyeste sink og kobber nivåer jeg kunne finne, og det forbedret hovkvaliteten på hver hest i disse beitene [Kilde Focus HF Hoof].
 
Nå visste jeg hadde funnet toppen av et isfjell, jeg innrullert i Dr. Kellon grunnleggende kurset "NRC Plus" www.drkellon.com. Jeg mener bestemt at hver person som er ansvarlig for å ta vare på hestene bør ta dette online kurset. Det vil lære deg de relasjoner, roller og viktigheten av vitaminer, mineraler, proteiner, elektrolytter, hvordan hesten utnytter maten til energi og grunnleggende hva det gjør. Kurset avmystifiserer fôr-etiketter, fôr analyse og lærer deg hvordan du virkelig sørger for hestens behov.
 
I løpet av kurset, da jeg så tilbake på min beite og høy analyse fra fortiden, ble det klart at mangel på kobber og sink var det minste av mine problemer. I mitt område, gresset, høy, vann (og selv mineral blokker jeg anbefaler) gjennomgående har svært høye nivåer av jern. [Overflødig jern avbryter absorpsjon av kobber og sink, selv om det er en "tilstrekkelig" mengde av disse mineraler tilgjengelig. Overflødig jern har mange effekter, inkludert predisposisjon for infeksjoner, en predisposisjon for leddgikt og økt risiko for sene / ligament problemer, leversykdom og endret glukose metabolisme - inkludert insulinresistens og utilslørt diabetes. Eleanor Kellon, VMD]
 
Høyt kroppsjernnivåer gir insulinresistens, og vice versa. Dette kan forklare hvorfor det høye sukkerinnholdet i gresset hadde en overdrevet effekt på hestene som bor på høye jern beite og vannkilder. Jeg ble kalt til hver av disse anleggene på grunn av akutt og / eller kronisk forfangenhet, og problemene vedvarte selv med beite muzzles eller skitt paddocks med høy (fra samme region). Nå forstår jeg hvorfor.
 
Det mest frustrerende er at etter å ha tatt den klassen, kan jeg nå lese etikettene på hestens fôr og kosttilskudd og sammenligne dem til hestenes faktiske behov. Bedrag er syndig. Hesteeiere kjøper et supplement og / eller kommersielt fôr og tror de har dekket alle baser ernæring. De leser etiketten og ser, "Det er i det": sink, kobber, biotin, kalsium, fosfor .... Alt det de blir fortalt sin hest trenger for optimal helse og ytelse oppført i ppm (parts per million) eller prosenter, men de vet ikke hva det betyr. De setter sin lit til produsenten. I de fleste tilfeller er de faktiske nivåene gitt  bare en brøkdel av hva hesten trenger.
 
En veldig populær daglig tilskudd jeg fant på en kundes låve var 93% salt og hadde 3 ppm sink stolt trykt på etiketten. Siden sink var oppført (sammen med et dusin andre mineraler i tilsvarende mengder)  trodde eieren hun hadde spormineraler dekket. Hennes £ 880 hest ville faktisk nødt til å spise 220 pounds av dette tillegget per dag for å få minimum NRC kravet for sink! (Unødvendig å si dette ville drepe hesten.)
 
For å gjøre vondt verre, hvis et supplement ikke utfyller gress, høy og annet fôr er den verdiløs eller giftig. Forstå dette alt varierer, hvert beite og høy har en unik mineral profil og vil dermed ha unike supplement behov. Du bør teste hver av hestens matkilder og vurdere hele ernæring profilen sammen. Hestene med liten eller ingen tilgang til grønt gress er underlagt de samme problemene som godt det hele avhenger av jord i høyet feltet. I tillegg eliminerer høy-tørkingen vitamin E og essensielle fettsyrer så viktige for huden (høvene) og for å bekjempe betennelser. Disse må suppleres hvis hesten har begrenset tilgang til grønne ting.
 
På oppstalls/pensjonsanlegg, der høy og korn gir det meste av kaloriene, ser jeg et annet svært vanlig scenario. Hestene får ofte for mye kalsium og ikke nok fosfor. Det er viktig at de er balansert i forholdet 2:1 henholdsvis. Alfalfa og i noen områder selv gresshøy har tendens til å ha et forhold på 5 +: 1. Dette skaper en funksjonell mangel på fosfor som kan føre til kantete misdannelser hos føll og bentap hos eldre hester. Dette betyr ikke at du bør blindt supplere fosfor. For mye fosfor frarøver også hesten av kalsium. Du må teste fôr!
 
Overflødig kalsium kan også gjøre magnesium mindre tilgjengelig for hesten. [Symptomene på utilstrekkelig magnesium er de samme som de av overdreven ionisert kalsium. Disse omfatter irritabilitet, overfølsomhet, muskulære symptomer fra rykninger til spasmer, med et potensial for GI symptomer og hjerte uregelmessigheter når alvorlig. Hester med moderat magnesiummangel er ofte feildiagnostisert som EPSM. Andre magnesium responsive kliniske symptomer jeg har sett er gangart forstyrrelser, inkludert oppstyltet gangart, bredt ganglag bak, problemer med å kontrollere  bakenden under vending og motvilje eller manglende evne til å galopp. Magnesium mangelfull hest er ikke en lykkelig hest! Eleanor Kellon, VMD]
 
Salt er en annen svært vanlig mangel jeg ser overalt jeg går. De fleste hesteeiere tror at hvis de gir en salt blokk, er hestenes natrium behov oppfylt. I sannhet, gjør hester ikke får tilstrekkelig nivå av natrium ved å slikke en salt blokk. En stillesittende hest ville ha å konsumere over 2 pounds (en hel stall størrelse murstein) i en måned. Hvis han var i arbeid, kan han trenge 2-4 ganger mer enn det. Salt har en ideell gitt i en løs form. De fleste hesteeiere innser ikke hvor viktig det er for deres hest at natrium må være oppfylt. [Natrium er viktig for absorpsjon av mange næringsstoffer, så vel som deres inntreden i celler (inkludert glukose), som er essensielle for normal funksjon av alle nerve-og muskelvev. Natrium er også den store regulator av vannbalansen i vev. I tillegg til "holder" vann i vev, er natrium hva hjernen "leser" for å bestemme når man skal utløse tørste og når å regulere mengden av natrium, og derfor vann, excretes kroppen i urinen. Hvis natrium inntaket er for lavt, vil nyrene aktivt skille kalium og spare natrium, selv om kaliumnivået i blodet faller under det normale. Dette er en veldig, veldig vanlig feil som gjøres når man supplerer ytelseshester.
 
Utilstrekkelig natrium fører uunngåelig til en viss dehydrering. Hjernen leser natrium nivåer i cerebrospinalvæsken. Cerebrospinal veske i sin tur er et filtrat av blod. Blod nivåer av natrium vil bli opprettholdt ved å "stjele" natrium fra den ekstracellulære væsken. Dette fører til reduksjon i hudens elastisitet som er kjent tegn på mild til moderat dehydrering. Tommelfingerregelen er at så lite som 2 til 3% dehydrering kan føre til en 10% nedgang i ytelse. Imidlertid overdreven inntak må unngås. Eleanor Kellon. VMD] Igjen, faktisk teste og utfylle bestemte beløp er optimal.
 
Dette er bare noen små eksempler på mange. Hester trenger å konsumere hvert næringsstoff i tilstrekkelige mengder og vanligvis i balanse med mengder av flere andre næringsstoffer. Dette handler ikke bare om økende sunne hover, heller. Balansert ernæring dypt effekter holdning, immunforsvar, styrke, utholdenhet, utvinning, faktisk alle aspekter av helse og ytelse. Hvis hesten din har problemer av noe slag, kan du vedde på at det er en ernæringsmessig komponent. Så langt, hver gang jeg har hatt problemer voksende friske føtter og har testet fôr, har jeg funnet betydelige mineral forholdet problemer og / eller mangel-hver gang. Ernæring balanse kan være hele eller deler av hestens problem, enten du er bekymret for en trening problemet, utvinning fra en sykdom eller carving 2/10 av et sekund av din rundetid.
 
Den beste nyheten er at fôr testing, balansering og tilskudd sparer de fleste hesteeiere en betydelig sum penger (Hvorfor har ikke fôrselskapene fortalte oss om dette?), Men du vil bli pålagt å tenke, heller enn bare blindt kaste pengene unna. Da jeg testet gress og høy i mitt område, sammen med de dårlige nyhetene [no Zn eller Cu] Jeg fikk noen gode nyheter: Gresset var helt dekket alle de andre ernæringsmessige behov-kundene mine med beite kan møte, hver næringsstoff (inkludert protein) for pennies døgnet. For mange hesteeiere bruker hundrevis av dollar i måneden for å holde sine hester hele tiden på randen av forfangenhet ved å mate bøtter med fôr og tilfeldige kosttilskudd "just in case" hesten mangler noe i kostholdet sitt. Hvorfor ikke finne ut nøyaktig hva han mangler og bare kjøpe det?
 
Her er hvordan du gjør det:
Ta prøver av høy og gress. Send dem inn for testing for å www.equi-analytical.com (les instruksjonene for prøvetaking på det området). Analysen vil bli sendt til deg i løpet av få dager. Velg den 601 pakken for $ 35 som en start for de fleste situasjoner (en mer omfattende pakke er tilgjengelig for $ 79)
Hva nå? Du vil få tilbake en lang liste av næringsstoffer som trolig vil se ut som kinesisk algebra til deg. Her er noen alternativer: 1) (bra) Bli med Yahoo gruppe EquineCushings, lese innledende informasjon og deretter be om hjelp (det er utrolig hjelp for å bli funnet der) [For utmerket hjelp med hovtrimming problemer, bli også med Yahoo gruppen BarefootHorseCare ]. 2) (bedre) kontakt Dr. Kellon www.drkellon.com. Hun gjør konsultasjoner for $ 100 - en ekte prute hvis du spør meg. 3) (best) Meld deg på NRC Plus kurset ($ 210) og lære å gjøre det selv.
Når du har designet din egendefinerte supplement, kan du bestille hver ingrediens separat for maksimal kostnadsbesparelser. Lokale møller som faktisk blander sitt eget for, eller generelle husdyr forsyne butikker, kan ofte få deg poser med de mest nødvendige mineraler. For eksempel vil en 50 kg sekk med magnesiumoksid for rundt $ 10 sannsynligvis overleve din hest. For mindre mengder, kan du prøve Uckele helse og ernæring, www.uckele.com (eller ring dem på 800-248-0330), eller Gateway Products har mange single ingrediens produkter tilgjengelig www.buygpdirect.com. Det avhenger av hva du trenger, men de fleste hesteeiere rapporterer en total kostnad på 20-30 cent per dag. Et annet alternativ som sparer deg for tid og arbeid, og fortsatt vil redusere de samlede supplement kostnader, er å ha mineralene du trenger tilpasset blandet for deg. Uckele (over) og Horse Tech, www.horsetech.com, vil gjøre denne tjenesten for den enkelte eier.
Mate supplement til hesten din daglig. Dette er vanligvis lett hvis hesten er også på feed-selve volumet av supplement er vanligvis liten. Hvis hesten er bare på høy eller gress, må du kanskje få kreative. Blanding av kosttilskudd i en skje med usøtet eplemos eller i en liten mengde betemasse mos og havre vil vanligvis gjøre utslaget.
Nå har du alle verktøyene .... Just do it!
Når du starter testing, vil du sannsynligvis finne at beite og / eller høy er å gi nesten alt hesten din trenger-inkludert kalorier, fett og protein. Dette kan overraske deg, men forstår at små "hull" i den generelle ernæring profilen kan kaste alt ut av balanse og gjøre det virke som hesten blir nesten ingenting fra høy og gress, eller for mye (Den "sult" hesten kjenner kan føre til overspising). Konstant tilgang til fôr, og detaljert mineral balansering bør være utgangspunktet for enhver hest sitt kosthold. Derfra (avhengig av den enkelte og arbeidsmengden) kan du legge til eller ta bort fra det, men det bør gjøres vitenskapelig ikke tilfeldig som vi alle lært. Hvorfor vet ikke alle hestereiere dette?