header photo

STALL RAGGALITA

I balanse og bevegelse

Ridekurs vår 2013

OBS! Ragnhild fikk en liten prins i juli 2013, og det er derfor ingen videre kurs framover.Ridekurs vinter 2013 - forventet oppstart i uke 4. 

Vi fortsetter noen av ridekursene i 7-10 uker kun mandager og onsdager, og etter endte tirsdags- og onsdags-kurs vil kun mandag være undervisningsdag.


Mandager 

 14.15-15.00: Ronja (7), Vida (5) og Thea (9) - Fákur, Arctica og Princess (Oppstart 21. januar, 7 uker).

15.00-15.45: Rebekka (11), Madeleine (9) og Katrine (11). Fákur, Arctica og Princess (Oppstart 21. januar, 7 uker)17.15 - 18.00: Regina (5), Ella (7) og Sofie (9) - Arctica, Fákur og Princess. (Oppstart 21. januar - 10 uker)

18.00 - 19.00: Silje (1 /jan), Guri (2/jan), - Zajcha, Princess, Fákur (Une?) (7 uker).


Tirsdager

12.00-12.45 (Ida og Maylen, Zajcha/P/A og Fákur) (oppstart 8. januar - 8 ganger).


Onsdager 

19.00-19.45: Linda, Emma , MF og Andrea - Po, Fákur, Arctica og Princess (oppstart 21. januar, 7 ganger)

19.45-20.30: Emma på Po, Rakel på Arctica og Elise på Princess (oppstart 21. januar- 7 ganger).


HELGEPLANER:


1.-3. februar: Marte Teigen på Olaåsen gård/Harstad


Lørdag 9. februar: Dagsopplegg for de som har gjenværende ridetimer før jul.


Dagsopplegg for barna. Kl. 11-13: For Lea, Marte, Marita, Hans-Eemil, Amanda. Sang og lek, voltige og trafikk-lys, gymkhana og stellekonkurranse.


Kl. 14-16.15: For Olaug og Mariann. Innhold: Ridning, evnt. også tømmekjøring og håndtering fra bakken, en lett intro til flere metoder å holde på med hesten. Kom gjerne med ønsker til forskjellige emner/ønsker å lære med hest på denne tiden :)

Hilde: Byttet inn i privattime.

Taija og Annelill: 2 fellestimer tilgode, byttet inn i en privattime hver:)Ridekurs høst 2012


Stall Raggalita ønsker å formidle kunnskap om hest og hestetrening, om god håndtering av hest både fra bakken og i sadelen. Å holde på med hest dreier seg ikke bare om å ri, det er så mye, mye, mye mer, og så mange muligheter til å oppleve et bredt spekter av aktiviteter sammen med store, samarbeidsvillige og harmoniske dyr - så lenge vi lar dem få muligheten til det.


På våre kurs er motivasjon hos hest og deltakere det aller viktigste, vi skal utvikle oss selv sammen med hestene, både til å tørre gjøre det vi kanskje ikke trodde vi skulle, lytte til hvordan de kommuniserer og kommunisere tilbake, være tilstede i stell og hygge, lære takt og kjenne på følelser som hestene gir. Et allsidig kurs med hest som står i hovedfokus! Vi har mange virkemidler til å gjøre stadig nye oppdagelser, og håper at hver uke kan gi noen helt nye opplevelser av oss selv i samspill med hest! Hvert kurs varer mellom 6 - 10 uker, hvorav  minst 1 time er lagt opp til  teoritime / trening/kunnskap fra bakken, mens de andre timene er lagt opp til aktiviteter hvor vi aktivt holder på med hesten.


Det er muligheter for opplegg i helgene, enten hestekurs med både turridning og ridning i havet, bålkos og bakketrening. Det er muligheter for minileir i høstferien, eller kroppsbevissthetskurs med yoga. Vi oppdaterer så snart vi planlegger helgekurs, følg med på siden underveis :) Fredag er drop-in dager! Velkommen til kurs, ridetimer eller hestehåndteringstimer.