header photo

STALL RAGGALITA

I balanse og bevegelse

Barnebursdag

BURSDAGSFEIRING!

Stall Raggalita tar gjerne imot stolte bursdagsbarn som ønsker å feire dagen med hest! Vi har hjelmer til utlån, og pynter gjerne prinsessehesten litt ekstra for bursdagsbarnet!

Alternativ 1: BURSDAG INNE I STALLEN OG RIDNING PÅ BANEN;

I stallen dekker vi langbord og pynter med ballonger. Vi serverer både pølser og is. Bursdagen varer ca. 2 timer og vi starter selvsagt med sang for bursdagsbarnet før vi ser oss rundt i stallen og hilser på hestene.

Mens gjestene koser seg med pølser og søtt, ordnes hestene klare til runderidning på banen. Vi bruker 2-3 hester som barna får ri, og stiller med leiere til alle hestene.

Etter ridningen har vi heste-quiz, og lek på ridebanen.

Minimumspris er 1500 kr. for opp til 6 barn, prisen inkl. pølser og is.

Utover 6 barn koster det 150 kr. pr. barn i tillegg.

Andre ting som er ønskelig å ha medbragt må gjerne tas med av foresatte.Alternativ 2: BURSDAG PÅ SKOGSPLASSEN OG RIDNING I SKOGEN;

Vi lager bål i skogen hvor vi griller pølser og drikker juice og brus. 

Hestene er med og spiser høy mens barna sitter på utelekeplassen i skogen og nyter maten. Etterpå blir det ridning i skogsløypen, klatre opp og ned og inn i skogen. Dette passer for litt eldre under, fra 10 år og oppover.

Kr. 2000 for 6-10 deltakere, varer i nesten 2 timer og hestene er gjort klare før feiringen. Prisen inkl. 2 pølser til hver.