header photo

STALL RAGGALITA

I balanse og bevegelse

Hestetreff for mødre!

HESTETREFF FOR GLADE MAMMAHJERTER!

Vi kommer til å gå i gang med treff for hestejenter med barn (eller mødre som gjerne vil bli hestejente, det er aldri for sent!). Det blir lett lunsjservering og mulighet for stell av hest, ridning, felles barnepass og hyggelig samvær, det tas forbehold om nok påmeldte/interesserte.

Oppvarmet rom inne med sitteplass for å amme, vannkoker til oppkok av grøt eller flaskemelk etc. Vi legger til rette for oss mødre som har lyst å være i stallen og i nærvær med våre flotte hester ;-) Vi ser an hver enkelt gang hva ønskene er, enten sales hestene på og "går på omgang" på ridebanen, eller vi tar med oss noen hester og barn i vogn og triller/rir tur, eller bare steller og koser oss i stallen. Det vil også bli lett lunsjservering med varm drikke /kaffe/te. Kr. 150 kr. pr. gang betales kontant. Send gjerne en beskjed i forkant om du tenker å komme! Vi ligger kun 14 km fra Tromsø sentrum, og både nære og fjerne er hjertelig velkommen på treff hos oss!


Å få barn trenger ikke bety at en må legge bort interessene sine :) 

Trenger du å styrke kjernemuskulaturen etter svangerskap? Hjemme i permisjon?  Hver torsdag er det mulighet for mammaer i perm å komme til Stall Raggalita for ridning og stallhygge, ta din lille skatt med deg i vogna og vi hjelper hverandre med å vugge litt på vogna hvis mamma rir, legger opp til at det skal bli en barnevennlig opplevelse for både mamma og baby mtp. både amming og eventuelt babygråt, og å være tilgjengelig for barnet i vogna mens mamma rir. Ridning styrker kjernemuskulaturen og de små stabiliserende musklene som ofte "ikke slipper frem". Ved svangerskap og amming er det fort gjort å feilbelaste kroppen, noe ridningen vil "fange opp" fordi den krever en kropp i likevekt/balanse. Ta kontakt for mer informasjon og kom gjerne innom! Ønsker du å ha privattime senere for å styrke egen balanse, kroppsbeherskelse og muskulatur er dette en fin måte å bli litt kjent med Stall Raggalita først på :-)