header photo

STALL RAGGALITA

I balanse og bevegelse

Stallgjengen

Stallgjengen

Under hovedknappen "Om oss" kan du lese om oss som eier og driver stallen, og under "Hestene våre" står litt egen info om hestene. I tillegg har vi flere gode hjelpere på stallen, både faste og de som "bare er med og en del av stallen".
 Maja, Astrid og Elise er flinke stellere på stallen. De mestrer hestene godt, og går på ridekurs og utvikler stadig rideferdighetene sine. De har en harmonisk og fin måte å omgås hestene på, og er superflinke å hjelpe til i stallen!


Silje Birgitte Segrem Grue: Fórrytter, steller, stallgjeng, alt-mulig-jente :)HAPPY HELPER 1 - RAKEL:

 Rakel går under "ponnisteller" og er svak for welshen... Hun ble trygg på hester gjennom welshen Caprino som ligner på vår vakre Arctica, og det er selvsagt "Art" som står Rakels hjerte nærmest. Hun var en av de første som fikk ri Arctica på en "litt lengre skrittetur" og er et fantastisk bidrag på stallen vår. Hun og steller Emma dedikerer seg til oppgaver som å vaske boksene, lage hjerter i sagflisa, henge opp fine hilsner og bilder, overraske med et superryddig utstyrsrom, eller å hjelpe Ragnhild med ungene. For Ragnhild er happy helpers viktige i livet både som hestemamma og som mamma til de små sjarmtrollene Leonard, Karla og Hermine. Happy helpers filmer hvis Ragnhild skal ha video-instruksjon, eller passer ungene hjemme I TILLEGG til å rydde huset!


HAPPY HELPER 2


Emma er ei skjønn jente som har mange talenter, og som er veldig hjelpsom og god. Emma og Rakel er gode venninner og stiller opp på veldig mye. Som sagt, for Ragnhild er happy helpers viktige i livet både som hestemamma og som mamma til de små sjarmtrollene Leonard, Karla og Hermine. Emma er også veldig flink til å synge!
Leonard:
Leonard er 2 år og nest-yngste representant av stallgjengen, men en ganske så ivrig deltaker. Han er flink å ri, og vil helst ri uten å ha støtte for verken bein eller armer, eller - i så fall holde tøylene selv (det skulle vel bare mangle). Han rir like gjerne på store Po, som små ponnier på hans egen høyde. Han er flink å måkke boksene sammen med stallmamma, og ellers syns han det er festlig å hive sagspon i vannkarene til hestene. Han har enda ikke bestemt seg om han syns hest er hans greie, da han helst vil kjøre traktor så mye som mulig. Han syns dessuten at det er litt morsommere å kjøre med hest og vogn.  Han søster Karla på 1 år kommer vel som en god nr. 2 i stallgjengen når hun har fått noen flere måneder på baken ;)


En liten videosnutt av vår lille Leonard som lærer å børste Sorenta. Se så flink!