header photo

STALL RAGGALITA

I balanse og bevegelse

Eksterne kurs

Å holde på med hest er noe som stadig byr på nye utfordringer. Dess mer vi lærer, dess mer oppdager vi at vi kan lære ytterligere om, og vi blir aldri utlærte. Ragnhild reiser mest bortefra stallen for å kurse seg, men vi tar også imot instruktører og hestetrenere til stallen. Et åpent sinn, men også en kritisk sans er greit å ha med seg innen hesteverden!

NESTE KURS:

Trollspeilet 26. - 27. januar

Det er en hel times økter for alle, og det er tre ryttere pr time. To økter pr dag, totalt 4 økter. Pris: 2200 kr. pr. ekvipasje.


Ole Johansen har holdt kurs hos Stall Raggalita i 2010 og 2012 med mange fornøyde deltakere og en fornøyd kursholder :

Kurs 4. 5. og 6. juni 2010 med Ole A. Johansen - En dyktig hestetrener

Hestehåndtering og trening basert på kunnskap om hestens atferd og instinkter. 

Ole har drevet bedriften "Johansens Natural Horsemanship" siden 1997, altså i hele 13 år. Han er en  dyktig og allsidig hestetrener. I juni gjestet han Stall Raggalita og 25 deltakere både med og uten hest fikk masse ny lærdom.


Klikk deg inn på hans hjemmeside HER for å se hva han driver med/har drevet med. Se bildeserien fra helgekurset med Ole, hvor det blant annet er innlæring av lasting på henger, en-tom-stopp, paraply-tilvenning, vannslangespyling og mer.

Et kurs i Natural Horsemanship er ikke bare for problemhester. 

Å forstå hesten og dens atferd, språk og nedarvede instinkter er veldig viktig om vi vil lære hesten noe. Du trenger selvsagt ikke ha noe konkret problem med din hest å å ha nytte av å tilegne deg mer kunnskap om hestens måte å lære på.

Kurset ble en fin anledning til å bli kjent med hestefolk fra forskjellige miljø, samt også å bli kjent med Ole A. Johansen. Det viktigste Stall Raggalita tok med seg var holdningen Ole Johansen utlyste. Metoder varierer fra hest til hest / individ til individ, og vi som hesteeiere er selv ansvarlige for våre valg og handlinger, være kreativ og søke å finne gode løsninger. Ole Johansens behagelige vesen, tålmodighet og konsekventhet inspirerte vår måte å jobbe med hestene våre på, til å være BEHAGELIG OG BESTEMT.

  


Videoklipp fra youtube av tidligere kursdeltakere på Ole-kurs: