header photo

STALL RAGGALITA

I balanse og bevegelse

Hest og helsetimer

Tilrettelagt opplegg


Vi ønsker å ha opplegg som gir mening! Dermed skal et besøk på Stall Raggalita ha en konkret betydning for den besøkendes hverdag.

Vi samarbeider gjerne med alt fra privatpersoner til kommunale etater, og alle former for Grønn Omsorg. Vi lager opplegg som passer til den instans eller kundegruppe som ønsker å benytte stallen som arena innenfor hest og helse, dette gjelder alle aldre og alle behov/hensyn.


Ragnhilds kompetanse er hest, hun er instruktør igjennom organisasjonen CENTERED RIDING, og utover det har hun kurs i regi av organisasjonen "Hest og Helse". Dersom det er krevende forhold, oppfordres assistenter eller annet helsepersonell til å være med. 

Les mer om hvorfor vi bruker hesten til helsemessige formål under "Mestring og Terapi".


Ragnhilds hovedsakelige rolle er å være et hjelpende medmenneske som legger til rette for kontakt og trygghet med hesten. 


Ragnhild kan også inngå fast avtale som assistent hvor opplegg på stallen kan være en del av en større arbeidsrolle.


PRISER: 

1 klokketimes opplegg privat/1 bruker: 500 kr. 2 brukere: 700 kr. eller 3 brukere: 800 kr. (Ved flere brukere kreves som regel samvær med assistent på opplegget).

Opplegg for grupper (4-10 personer)

1 klokketime: 180 kr. pr. pers


Vi har også mulighet for grilling eller annen type servering, spør om pris på ditt serveringsønske, priser varierer fra 40 kr. pr. pers (nystekte boller og kakao) til 150 kr. alt an på type servering/varm/kald mat.

Eksempel på gruppepris med servering for intitusjon med 10 brukere og min. 2 ansatte som er med og assisterer)  

* Opplegg i stallen med f.eks. ridning eller kjøring med hest og vogn, inkl. bål med grilling av pølser og brød: 10 x 280, 10 x 50 (servering for alle med pølse/brød og drikke, alternativt grøt i juletiden) = 3300 kr for hele opplegget.


Vi låner ut utstyr som hjelmer eller sikkerhetsvester for de som trenger det, og har også ei oppvarmet innendørs lita "stue".

De besøkende må selv ha tegnet forsikring mot skader som kan oppstå, omgang med hest skjer på kalkulert risiko.

Stall Raggalita jobber så langt som mulig for at omgang med hestene skal foregå på en trygg og sikker måte, vi bruker sikkerhetsutstyr og vi har trygge og stabile hester som jevnlig trenes til å takle eventuelle utfordringer.